Заместник-кметът и изпълняващ функциите Кмет на Община Разград Добрин Добрев приветства участниците във футболния турнир „VIVACOM CUP” и връчи една от наградите днес.

Турнирът се организира от ПФК”Лудогорец 1945”, в него участваха четири отбора набор 2007 г. от водещи школи на Балканския полуостров.

На официалната церемония по награждаването, която както и мачовете през последните 3 дни, се състоя на тренировъчната база „Гнездо на Орли”, г-н Добрев пожела на младите футболисти да трупат още спортни постижения и да се срещнат след няколко години на терена и в Шампионска лига. Заместник-кметът Добрин Добрев поздрави и организаторите от десеткратния шампион на България, като увери, че Община Разград преживява вълненията от създаването на проекта и приветства и развитието на Детско-юношеската школа.

Заместник-кметът Добрин Добрев връчи купата на отбора, класиран на трето място – на домакините от ПФК”Лудогорец 1945”.

Победители в турнира са момчетата от „Цървена звезда”-Сърбия, те получиха купата от Тодор Тодоров – представител на спонсора Vivacom. Класираните на второ място – от Академия Хаджи, Румъния – получиха купата от областния управител Иван Борисов, а изпълнителният директор на „Лудогорец” Ангел Петричев връчи купата за четвърто място на „New Stars”, Северна Македония. На финала на турнира бяха връчени и индивидуални награди. Доскорошният вратар на „Лудогорец” Владислав Стоянов връчи наградата на най-добрия вратар на турнира Павле Беконя от „Цървена звезда”, а легендарният Козмин Моци награди най-добрия защитник – Александър Валеков от „Лудогорец”. Директорът на Детско-юношеската академия Радослав Комитов връчи приза на най-полезния играч Ваня Маринкович от „Цървена звезда”, а скаута в школата Валентин Станчев – на най-добрия нападател Доикару Юстин. Тодор Тодоров от Vivacom връчи Наградата за феърплей на отбора на „New Stars”, Северна Македония.