ЕНЕРГО-ПРО информира своите клиенти, че преустановява плановите дейности по съоръженията от електроразпределителната мрежа по време на трите почивни дни във връзка с националния празник 3 март, съобщиха от енергийния доставчик.

Компанията няма да прекъсва електрозахранването за просрочени задължения непосредствено преди и по време на празничните дни от 2 до 5 март 2017 г. включително.
Сметките за консумирана електроенергия могат да бъдат заплатени през почивните 4 и 5 март в касовите салони на Български пощи, които ще работят с обичайното си работно време. На 3 март 2017 г. касите на Български пощи, както и Центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО няма да работят.
Клиентите, които биха искали да разсрочат своите задълженията, е необходимо да подадат заявление в Центъра за обслужване на клиенти на компанията в Разград.
63 дежурни аварийни екипи на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи са в готовност да реагират своевременно при необходимост през периода от 3 до 5 март 2017 г. Денонощно на разположение на клиентите за информация и подаване на сигнали е телефонният център на компанията: 0700 1 61 61.