Евродепутатът Асим Адемов от групата на ЕНП/ ГЕРБ в Европейския парламент, който наскоро откри свой информационен офис в Разград, ще посети областта този уикенд, съобщи местният сътрудник на евродепутата.
Предвижда се г-н Адемов да се срещне с жители на всичките общини в Разградско, съвместно с кмета на община Разград д-р Валентин Василев и областния управител г-н Гюнай Хюсмен.
В петък, 16.03.2018 г., срещите ще започнат от 16:00 ч. с жителите на гр. Цар Калоян и ще продължат с Ловна дружина в гр. Завет. На 17.03.2018 г. г-н Адемов ще бъде в кубратското село Беловец от 09:30 ч., а по-късно в 11:45 ч. в гр. Кубрат, като обиколката ще продължи в гр. Завет – 12:15 ч.
Евродепутатът ще посети историко-археологически резерват „Сборяново” край с. Свещари, където ще се запознае наследство на Свещарската тракийска царска гробница. В късния следобед от 17:00 ч. ще се срещне с жителите и гости на с. Свещари, а денят ще завърши със среща в с. Подайва в 18:00 ч. В неделя г-н Адемов ще се срещне с жители и гости на община Лозница от 10:00 ч. и община Самуил -12:00 ч.
Всички граждани и гости на област Разград са поканени да се включат в срещите с г-н Асим Адемов, където ще могат да се запознаят с дейността на евродепутата и да зададат своите въпроси към него, както и към д-р Валентин Василев и г-н Гюнай Хюсмен.