Д-р Валентин Василев присъства на събор в местността Пчелина, където отец Цоньо освети 31 ловни знамена на ЛРС „Сокол” – Разград, във връзка с честването на 120 години от основаването на ловната организация, съобщиха от пресцентъра на местната управа. Годишнината ловците отбелязаха с двудневни събития, които се проведоха под патронажа на кмета на Община Разград и бяха организирани от местното сдружение, с председател Пенчо Пенчев.
Неделната инициатива започна с водосвет, а след това бяха наградени победителите от турнира по ловна стрелба, дисциплина „Скийт”, който се проведе в събота на обновения – стрелкови комплекс на ЛРС „Сокол”. В индивидуалното класиране първо място зае Красимир Кулев от Гецово, второ място –Тодор Събев от Сейдол и трето- Николай Николов – Веселина. Първото място в отборната надпревара бе връчено на отбора от Разград 21 – Гецово (24 точки), второ място бе за отбора от Благоево (22 точки) и трето – Веселина (18 точки).
Сред официалните гости бяха и областният управител Гюнай Хюсмен, инж. Васил Василев – председател на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България”, инж. Борислав Бачев – управител на фирма „Сокол” – БЛРС, директорите на държавни горски стопанства – Разград и Сеслав – Пламен Колев и Тони Димитров.
Програмата продължи с музикални изпълнения на ДТС„ Капанче” при НЧ „Напредък 1901” и изпълнители от Разград.