5-процента отстъпка от стойността на абонаментните карти за новия футболен сезон осигурява ПФК „Лудогорец” за членове на КНСБ, след като двете страни подписаха споразумение. Желаещите да закупят по-евтините карти е необходимо да заявят това на синдикалния председател или в офиса на КНСБ-Разград, откъдето списъкът с имената ще бъде предоставен на касите на клуба.
5-процентната отстъпка ще важи и за билетите за предстоящите мачове на „Лудогорец”, като за улеснение на желаещите, също от синдиката ще посредничим за общо закупуване на билетите по предприятия и фирми където има синдикални организации срещу предварителна заявка.
КНСБ подписа споразумения и с няколко разградски фирми, за подпомагане на своите членове с по-евтини покупки. „Тандем флекс” ООД – магазин за авточасти на бул.”България”, осигурява 15 % отстъпка за всички авточасти и 5 % при покупка на гуми. С 5 % намаление ще могат да се закупуват и лекарства от аптеките „Генезис” в Разград, Кубрат и Цар Калоян. За дамите от синдиката е договорен същия процент при закупуване на дрехи и чанти от магазин „Юнона” -срещу ДЗИ на ул. „Кирил и Методий”.
Синдикалните членове доказват своята принадлежност към КНСБ или с членска карта, или чрез подписан и подпечатан талон от офиса на Регионалния съвет на конфедерацията.
„Нашата идея е да подпомагаме разградски фирми и производители, като в същото време да облекчаваме нашите членове. Искам да благодаря на местния бизнес, които към момента откликнаха на нашата инициатива и ако има други фирми – хранителни или в областта на услугите, които биха желали да правят отстъпки за синдикални членове, готови сме да си сътрудничим”.