На 30.10.2015 г.в гр. Шумен, в рамките на IX конкурс за творчески изяви на хора с ментални увреждания „Неоткрити, красиви надежди“ за пореден път потребители на Дневен център за възрастни хора с увреждани /ДЦВХУ/ „Подай ръка“ представиха програма, с която спечелиха III място. Конкурсът се проведе в дните 28-30.10.2015 г, организиран от Сдружение „Сияйна зора“ гр. Шумен. В него участие взеха хора с увреждания от различни социални услуги от цялата страна. „Горди сме, че хората с увреждания от нашия дневен център, доказаха, че имат воля, дух и желание”, коментират от социалната институция. Ето и наградите, които спечелиха:
1. III място за най – добра цялостна програма – грамота, статуетка и парична награда – 100лв.
2. Грамоти за впечатляваща визия и сценично присъствие категория дуети за песните „За тебе бях“ изпълнена от Станка Борисова и Йордан Валентинов и песента „Двама с теб завинаги“, изпълнена от Свилен Радев и Радослав Господинов.
3. Грамота за впечатляваща визия и сценично присъствие, категория група, за танц „Самодиви“ в изпълнение на Маргарита Миткова, Зиниш Акиф, Свилен Радев и Красимира Иванова.
4. Грамота за силата на волята и несломимия човешки дух за изпълнението на Нефисе Ахмед в танца „Цветя и пеперуди“
5. Грамота и специална награда за поощряване развитието на талантите при хора с ментални увреждания „Криле за мечти“, категория: Общество и развитие на Радослав Господинов.
Всичко това нямаше да бъде постигнато без усиления труд на целия екип на ДЦВХУ „Подай ръка“.