Депутатът от ПП ГЕРБ Десислава Атанасова и заместник областният управител на област Разград Нурие Црънгалова бяха гости на откриването на нова детска площадка в кубратското село Сеслав, съобщиха от пресцентъра на областна управа.

Съоръжението е за деца на възраст 3-6 години, изградено е по проект, финансиран от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) с 5000 лева. Площадката е към филиала на Детска градина „Първи юни“-село Юпер, възпитаниците на филиала вече имат възможност да използват нова пързалка и люлки, да играят в беседка с формата на къщичка.

На откриването на детската площадка присъстваха още кметът на община Кубрат Алкин Неби, заместник-кметът на община Кубрат Орхан Мехмед, председателят на Общински съвет-Кубрат Хюсеин Юмеров, кметът на Сеслав Юлиян Асенов, кметът на Юпер Петър Петров, директорът на ДГ “Първи юни“-Юпер Душка Петрова, деца, родители, жители на Сеслав.

Приветствия към децата, педагозите и родителите отправиха депутатът Десислава Атанасова, заместник областният управител Нурие Цръгалова и общинският кмет Алкин Неби.

Г-жа Црънгалова поздрави присъстващите с новата придобивка, пожела на децата безгрижно и щастливо детство, а на педагозите – да продължават да сбъдват мечтите на своите възпитаници.