В Дома за възрастни хора потребители и екипът, който се грижи за тях, отпразнуваха заедно Деня на християнското семейство, съобщиха от пресцентъра на местната управа.
„На този ден, почитан още като Въведение Богородично, отдаваме своята любов и уважение към най-малката общност – семейството.
Християнското семейство е най-силната връзка между поколенията, основана на доверие и любов. Любовта на семейството е най-голямата благословия в живота“, с тези думи бяха поздравени празнуващите.
Отец Дмитрий отслужи празничен водосвет.
Гости на тържеството бяха експерти от Община Разград, Диана Георгиева – директор на Комплекс за социални услуги за възрастни хора с увреждания с.Просторно и потребители, които представиха празнична програма. Гостуваха още и служители и потребители от Домашен социален патронаж, Стойчо Стойчев – директор на СУ „Христо Ботев“ гр.Разград и ученици, които също представиха кратка програма, както и Галина Георгиева Директор на ОУ „ Св.св. Кирил и Методий” с.Ясеновец и ученици, които поздравиха потребителите по случай празника.