Комедията „Кучки“ ще имате възможност да гледате на на сцената на Общински културен център на 4 април, от 19,00 часа. Билети се продават на касата на ОбКЦ.

За спектакъла:

Автор: Рафи Шарт
Превод от френски : Красимир Кавалджиев
Продукция на : ДКТ „К.Величков“-  Пазарджик
Разпространява: Театър „Мелпомена“
Жанр: КОМЕДИЯ
Режисьор: Асен Блатечки
Музика: Христо Намлиев
Сценография: Тодор Райков
Костюми : Лиляна Гергишанова

Актьори :
Станимир Гъмов , Невена Бозукова, Албена Павлова, Даниел Пеев и Петьо Петков – Шайбата
От създателите на : „Жена ми се казва Борис“ и „Баща ми се казва Мария“
Препоръчителен родителски контрол 16+

Времетраене: 1:45мин.

Авторът на известната пиеса „Жена ми се казва Борис“, Рафи Шарт, ни пренася в света на кугарите – зрели жени, които предпочитат да имат интимни отношения със значително по-млади от тях мъже. 
 
Една вечер 22-годишният Франк (Даниел Пеев) среща на кугар парти Ванеса (Невена Бозукова), най-добрата приятелка на майка му. На сутринта след купона я води вкъщи. За нещастие майка му Люлю (Албена Павлова) се прибира неочаквано и ги заварва на дивана в хола. Шок и вихър от комични ситуации следват от създалите се обстоятелства. 
 
Накрая Ванеса успява да убеди Люлю да се присъ
едини към клуба на зрелите жени и да посети тяхно парти. Точно на едно такова, след поредица от недоразумения, тя открива, че бившият съученик на сина ѝ Маню (Петьо Петков – Шайбата), е влюбен в нея от четвърти клас. 
 
На всичко отгоре Люлю има сериозни финансови проблеми и е заплашена да загуби дома си в близките дни, ако не върне на банката огромния заем. Ситуацията е още по –умопомрачително смешна поради факта, че именно бившият ѝ съпруг Роже (Станимир Гъмов), директор на банковия клон и пълен неудачник, изпитва перверзно удоволствие от финансовите затруднения на бившата си жена и от перспективата тя да остане без покрив. 
 
Пиесата завършва с утвърждаване на правото на зрелите жени да бъдат щастливи като поддържат свободни интимни отношения.