Готови сме и за предсрочни избори, ако политическата ситуация го наложи. Това заявиха на среща с представители на медиите новоизбраният народен представител от ГЕРБ-СДС за регион Разград Десислава Атанасова и вторият в листата Гюнай Хюсмен

Гласовете за ГЕРБ в Лудогорието на проведените парламентарни избори са с 4500 по-малко от резултата през 2017 година, съобщи на пресконференция новоизбраният народен представител Десислава Атанасова. Черната PR кампания срещу кандидатите на ГЕРБ и персонално срещу втория в листата – Гюнай Хюсмен, са изиграли своята  роля. Като грозно тя определи и поведението на политическите партии от дясното политическо пространство, с които ГЕРБ е в общото европейско семейство. Подобно нещо не се сме позволили никога и срещу никого, не го направихме и сега, категорична бе Атанасова.

Гюнай Хюсмен  сериозно предупреди активисти на ДПС и кмета на Исперих да престанат със започналите вече политически гонки на хора само заради това, че са били членове на СИК от други политически сили.