Заради сериозния интерес към „Детско утро“ на НЧ „Развитие 1869“, то ще продължи още тази събота, 24 ноември, с още една приказна класика –  „Снежанка и седемте джуджета“, съобщи секретарят на читалището Любомир Илиев. Отново ще гостува трупата на Драматично-куклен театър Силистра. Различен ще е началният час. Вместо в 10, както бе досега, представлението ще започне в 11 часа, за да имат децата и родителите повече време да починат след натоварената делнична част от седмицата.

Билети за новото издание на „Детско утро“ с НЧ „Развитие 1869“ ще се продават от сряда /21 ноември/ в администрацията на читалището, на ул. „Антим Първи“ №1, от 9 до 17 часа, а в деня на представлението и на каса в театъра, от 10 до 11 часа. Цената е 3 лв и за малките зрители, и за техните придружители.

На 17 ноември „Детско утро“ на НЧ „Развитие 1869“ почти удвои зрителския интерес. На първото му издание с „Юнакът Келчо, принцесата и змея“ дойдоха над 140 родители и деца, а на „Червената шапчица“ вече  повече от 260. Стигна се дотам половин час преди представлението пред касата да се извие опашка, дълга чак до площада. Очакват Ви отново – топла зала и гарантирано забавление.  Заповядайте!