На срещата с Цветан Цветанов, която се състоя в офиса на ПП ГЕРБ – Разград, присъства областният координатор на ГЕРБ – Разград, д-р Валентин Василев, областният управител Гюнай Хюсмен и зам.-кметът на община Разград Галина Георгиева- Маринова. По време на срещата бяха обсъдени организационни въпроси, свързани с подготовката и реализацията  на местните събрания за номиниране на кандидат – членове на Европейския парламент.

В рамките на разговора Цветан Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ е системна партия, която знае и изпълнява своите отговорности към обществото. Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира, че България е стабилна и генерира рекорден икономически растеж през последните години.

„Важно е да има диалог с хората и да се говори с тях по всички актуални теми и проблеми. Само така може да се намери правилното решение на всеки поставен въпрос”, коментира Цветан Цветанов. С актива на партията в Разградско и с общинското ръководство на ГЕРБ бяха дискутирани и проблемите на местното население.

Дискутирани бяха и проблеми с пътната инфраструктура относно Републикански път III –2102 пътна мрежа в Област Разград, Община Кубрат, от с. Юпер до с. Бисерци, пътят е в изключително лошо състояние, от 30 години не е правен ремонт. Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов обеща, че ще съдейства в най – скоро време този проблем да бъде разрешен.

Той отбеляза, че доверието към ГЕРБ се е запазило и продължава да расте, защото партията изпълнява предизборните си обещания, а правителството на Бойко Борисов се е доказало като надежден и предвидим партньор на международната сцена.