Всеки ден след 12:00 ч. привържениците на осемкратния шампион ще могат да се забавляват на любимия си стадион, участвайки в турнири по карти, табла, мини футбол и други. За настроението на феновете ще се грижат гостуващи певци и музиканти. Специални атракциони ще забавляват децата, а за техните родители ще се предлага балканска скара, бира, както и други храни и напитки. 

Феновете на „Лудогорец” ще имат възможност и да наблюдават на голям екран мачовете на любимия им отбор извън Разград,  както и други дербита от България и чужбина.

За улеснение на привържениците ще се публикува седмична програма на фен феста в социалните мрежи на клуба. Подробностите ще научите от Георги Енчев, от популярния в близкото минало поп-дует Румънеца и Енчев.

Видео стена бе монтирана и на площад „Независимост“ пред Общинския културен център. По идея на Община Разград и със съдействието на Общинско радио Разград, атрактивната  форма за излъчване на интересни събития бе задействана за мача между Левски и Лудогорец и събра близо 100 зрители.