Постановката с Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонис е на 18 февруари, от 19 часа, в НЧ „Развитие 1869“ /Старият театър/, съобщи секретарят на културната институция – домакин Любомир Илиев.

Билети за хитовото представление „Всичко или нищо“ вече могат да се намерят само за балкона в театралната зала на НЧ „Развитие 1869“, съобщиха от читалището. Постановката, с участието на Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонис, ще бъде представена на 18 февруари /понеделник/ от 19 часа. Автор и режисьор е Лиза Шопова,сценографията и костюмите са на Антония Попова, музикалното оформление на Светлин Къслев, а продуцент е Лилия Грънчарова.

„Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуващата история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.

След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, качествен и истински спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява  зрителя, но и го кара да се усмихне, като го повлича в  интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

   „Всичко или нищо” разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни и комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.

Билетите за спектакъла са цени 12, 14, 16 и 18 лв. Продават се в администрацията на читалището, на ул. „Антим Първи“ №1, всеки делничен ден от 9 до 17 часа Касата в театралната сграда ще работи на 15 февруари, от 12 до 18 часа, както и в деня на представлението 18 февруари, от 12 до 19 часа.