Александра Сърчаджиева в спектакъла си „На живо”  ще  разголи душата си , ще открие сърцето си, ще повдигне завесата на един затрогващ житейски път  и  ще изиграе себе си! 

Тази година, даровитата актриса събра овациите на журито, грабна сърцата на всички и безапелационно спечели наградата “ Аскер”.

 Не пропускайте тази зрелищна и затрогваща вечер в Разград, която ще разтърси из основи живота ви! Аплаузите на всякъде са нестихващи, а билетите не стигат никога!

Уникалната  постановка ще се играе на 15 юни от 19.00 часа в залата на Общински културен център – Разград.

 Идеята ѝ хрумнала след интересна случка, която се разиграла само два месеца след смъртта на Иван Ласкин. Неин приятел я помолил да разкаже някаква забавна история на фирмено събитие и макар да била още в траур, Алекс все пак се съгласила и отишла на уговореното място. Оказало се обаче, че залата е претъпкана, а част от желаещите да я гледат не успели да влязат. „Забелязах, че хората се смеят много повече на моите истории, отколкото на комедиите, в които играя. После плачеха на други“, призна Алекс, която открила без да иска вдъхновение за моноспектакъла си. „Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, но сега ще направя дисекция на себе си“, разкри актрисата. Сценарият е на Яна Борисова, а режисьор е Димитър Коцев – Шошо, син на легендарния Константин Коцев. Спектакълът ще се играе на 15 февруари от 19ч. в зала „Тончо Русев” на Културен дом НХК.

 След излизането от салона на тази така дълбоко сантиментална изповед на Алекс, публиката споделя, че тази постановка преобръща живота им, разтърсва ги до недрата на душата им! Разделени двойки преосмислят раздялата си и се събират. Обидени и задгърбени хора отново успяват да се прегърнат и да си простят!

Има някаква божествена магия, която Алекс предава, сякаш като божествено послание което засяда някъде в душата ти и те кара да преосмислиш постъпките си, да пренаредиш ценностите си и да простиш ,което сякаш- след това те вкарва в един по – чист свят!

 Билети в касата на Общински културен център – РАЗГРАД !