С грандиозна премиера на мюзикъла „Бразилски нощи“ бе сложено начало на новия творчески на Театрално-музикалния център в Разград.

Пред пълна с публика зала стартира най-новият проект на Театрално-музикалния център.  В спектакъла взеха участие над 60 актьори, танцьори и певци от всички трупи на културния институт. Главната роля бе поверена на Робин Кафалиев. На сцената бяха още директорът на Театрално-музикалния център Тодор Мадолев и Латинка Петрова, певиците Кристина Димитрова и Прея, балетна формация .

Зрителите имаха възможност да се докоснат до майсторски написаната музика за спектакъла от  композитора Стефан Димитров. Автор на либретото и текстът на песните пък са на Андрей Калудов, който е режисьор на мюзикъла. В мащабния проект, който се реализира за първи път на наша сцена, участваха и млади  актьори, които тази година са завършили НАТФИЗ

В „Бразилски нощи“ специална роля има и Разградската филхармония под диригентството на  Левон Манукян. Всички изпълнители излязоха на сцената след финалния щрих на спектакъла под бурните аплодисменти на публиката. Сред зрителите бяха  кметът д-р Валентин Василев и областния управител Гюнай Хюсмен. Имаше много цветя и пожелания успешно представяне и на софийска сцена в края на този месец. Чуйте фрагмент от мюзикъла и и думи на директора на театрално-музикалния център Тодор Мадолев, както и специално за вас са и интервютата с режисьора Андрей Калудов и композитора Стефан Димитров.