ОПИСАНИЕ

Здравейте, скъпи слушатели, днес е 15 февруари.

Акценти:

- С церемония "Първа копка" бе сложено началото на изпълнението на строителни дейности по внедряване на енергоефективни мерки на Детска градина „Райна Княгиня“, която се намира на  ул. „Южен булевард“ №48Б, Разград. Обектът се реализира в рамките на проект „Ремонт, обновяване на материално-техническата база и мерки за енергийна ефективност в образователните институции на територията на гр. Разград“, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. Проектът се реализира от Община Разград. В церемонията участваха кметът д-р Валентин Василев и неговият екип, председателят на Общинския съвет Надежда Радославова, областният управител Гюнай Хюсмен и неговите заместници, началникът на РУО Ангел Петков, представители на фирмата-изпълнител и на детското заведение. Подробностите - в рубриката "Актуално", след 14,00 ч.

В петъчната следобедна рубрика „На кафе” Димитър Петров, пиар на Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев”- Разград, разговаря с Дарина Колева – главен експерт в Държавен архив – Разград. Темата на интервюто е следосвобожденския период в Разград. Съхраняват ли се документи, как се отбелязва паметта за Освобождението в годините непосредствено след 3-ти март.

- Спортният доайен Здравко Душков заминава за Ларнака, Кипър, където ще бъде реализирана неговата инициатива "Лъвски Скок". Подробностите ще научите от интервюто на колежката Илияна Банчева, в рубриката "Актуално", във втората част на предаването.

Останете с нас, защото „Информацията е всичко!”

 

 

 
РЕЗЮМЕ

Харесвания:   
Преглеждания:   1861