ДЕТАЙЛИ

 

ОПИСАНИЕ

 

19.10.2017 г.
С днешна дата

Добра среща и здравейте уважаеми слушатели!
На днешният 19 октомври отбелязваме Деня на българския лекар с покровител св. Йоан Рилски. Според преданието Свети Йоан Рилски Чудотворец е извършил много чудеса: нахранил овчари, излекувал с молитвата си психично разстроен, изцерил и изцерява от разни болести благочестиви люде, опазва манастира си чрез своята благодатна сила. Ето защо българските лекари са избрали Свети Йоан Рилски за свой закрилник. В този ред на мисли, честитим празника на медиците, с пожелания за здраве и много хъс за работа. Нека пациентите повече да ви се усмихват и да получавате от тях благодарност!
Наред с празника, следим за вас актуалните новини от Разград и региона, както и потока от полезна справочна информация към днешна дата.
В минутите след 14 ч. поставяме на фокус седмичните издания на традиционните ни рубрики „Вашите консултации” и „От раклата на баба с Цвети Терзиева”.
Синдикалистът Иван Димитров днес продължава темата, свързана с проблемите при прекратяване на трудовия договор от страна на работника/служителя без предизвестие. Пред нас той ще разгледа два конкретни казуса.
Водещата Цвети Терзиева поставя акцент в рубриката си към предметите, с които едно време хората са предпазвали себе си и домовете си.
И към всичко това, прибавяме музикални захарчета, за да подсладим настроението ви.
Приятно слушане!РЕЗЮМЕ

Харесвания:   
Преглеждания:   940